Πλοήγηση στο GERMANOS-PUBLICATIONS.GR

 
 

Κατά την πλοήγηση σας στο GERMANOS-PUBLICATIONS.GR μπορείτε να πραγματοποιήσετε γρήγορη ή προχωρημένη αναζήτηση, να αποθηκεύσετε προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, να τα δημοσιεύσετε στα κοινωνικά δίκτυα, να κάνετε συμφέρουσες αγορές.

 

Αναζήτηση

Σε περίπτωση που αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να πληκτρολογήσετε με πεζά ή κεφαλαία γράμματα το όνομα του συγγραφέα, τον τίτλο του βιβλίου, κτλ. στο πεδίο που βρίσκεται στο επάνω μέρος της σελίδας

Τι είναι η Wishlist

Κατά την πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να αποθηκεύετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν για πιθανή μελλοντική αγορά στην Wishlist σας.

Σε περίπτωση που θελήσετε να προχωρήσετε σε αγορά κλικάρετε πάνω στο εικονίδιο “Πρόσθεση στο Καλάθι”. Αν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να εμφανίζονται στα αγαπημένα σας, μπορείτε να το αφαιρέσετε πατώντας το Χ. 

 

Τι είναι η “Τιμή GERMANOS-PUBLICATIONS CLUB

Η ‘Τιμή GERMANOS-PUBLICATIONS CLUB’ αφορά προνομιούχες μειωμένες τιμές ορισμένων προϊόντων για τα μέλη του GERMANOS-PUBLICATIONS CLUB.

Εάν δεν είστε μέλος του GERMANOS-PUBLICATIONS CLUB, γίνετε μέλος και απολαύστε τα προνόμια του GERMANOS-PUBLICATIONS CLUB.

 

Δεν μπορώ να βρω αυτό που θέλω

Σε περίπτωση που δε βρήκατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα τα προϊόντα που αναζητάτε παρακαλούμε ενημερώστε μας στο 2310 22 11 69

  και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.